GRATIS LEVERING VED KØB OVER KR. 299.- TIL Gls pakkeshop

  • Estate Coffee Copenhagen

    Få lidt mere at vide om os

Lidt baggrund

Estate Coffee Copenhagen A/S tidligere Chokolade Compagniet er et grossistfirma etableret i 1995 af Claus Meyer, Mikael Grønlykke og Søren Sylvest. Vi er specialiseret i distribution af højforædlede fødevarer og relaterede luksusprodukter til specialhandlen i Danmark, Sverige og Norge. Blandt vores agenturer er Valrhona, AMMA og Meyers produkter. Chokolade Compagniet ejer de tre brands - Estate Coffee, Nute Organic og T Town.

Estate Coffee

Estate betyder landejendom, plantage eller farm. Appellationen »Single Estate« angiver, at kaffen kommer fra en specifik farm, hvor terroir, klima og efterhøstbehandling har sat sit fornemme aftryk i smags­profilen for den enkelte kaffe.

Med Estate Coffee er vores mål den ultimative kaffe, der fra jord til bord er behandlet excellent og bæredygtigt. Vi ønsker at præsentere karakterfulde og velsmagende kaffer, der hver for sig er fornemme udtryk for de naturmæssige og menneskelige forhold, som har skabt dem. Hos Estate Coffee opkøber vi grønne bønner på det tidspunkt, hvor de er bedst, direkte på den enkelte kaffeplantage - så vidt muligt udenom mellemhandlere. Vi forsøger at skabe fuld sporbarhed af kaffen og arbejder med enkelte høste og marker, når det er muligt, for den absolutte præcision i smagen.

Se vores sortiment her...

Valrhona Chocolaterie

Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.

Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.

Se vores sortiment her...

Skriv til os

Her kan du sende os en mail via vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse så snart vi kan.