Gratis fragt i Danmark på ordrer over 199 kr <3

Valrhona Chocolaterie

Valrhona blev grundlagt i 1922 af en fransk konditor. Beliggende i den smukke Rhonédal omgivet af vinmarker, er dette hjemsted for noget af verdens bedste chokolade.

Målsætningen har fra start været at producere chokolade af exceptionel høj kvalitet og med en sublim smag. Al Valrhonas chokolade fremstilles ”bean to bar” og netop sourcing af de bedste kakaobønner er en af Valrhonas forcer. Man arbejder med langsigtede aftaler med leverandører for at sikre optimal høst og leveringssikkerhed. Produktionen af Valrhona var til en begyndelse tiltænkt det professionelle marked.

Først i 1986 lancerede man produkter til detailhandelen. Det er stadig den dag i dag, de professionelle der har Valrhonas fokus. Siden 1988 har man drevet Ecolé Du Grand Chocolat, en skole hvor professionelle har mulighed for at deltage i kurser og træning.

Det er også herfra Valrhonas team af Pastry Chefs udarbejder opskrifter, forbereder sig til konkurrencer mm. Valrhona er 100 % dedikeret til smag og kvalitet og sætter hele tiden nye standarder i chokoladeverdenen.